Aplicație mobilă care oferă informații despre calitatea aerului

Sarcina: Membrii echipei noastre au fost provocați să creeze un UI intuitiv și modern și a unui logo atractiv.

Descriere: Airlief este o aplicație mobilă care arată calitatea aerului în regiune, dacă e nevoie de purtat mască care filtrează aerul poluat și sfaturi de protecție a sănătății personalizate.

Idea aplicației a fost de a crea o interfață simplă și intuitiva de la prima vedere. Pentru acest scop am ales o paletă de culori diferite începând cu verde și finisând cu bordo, pentru a delimita diferența dintre cei 6 indici ai calității aerului: bun, moderat, nesănătos pentru grupuri sensibile, nesănătos, foarte nesănătoas, riscant.

Logo-ul aplicației reprezintă denumirea prescurtată “AL” de la AirLief. Idea designului a fost combinarea acestor două litere cu o ilustrație sub forma de vânt.

Prima versiune a aplicației a fost publicată pe Google Play în 2018 de către echipa de developeri din Bulgaria care au lucrat asupra implementării designurilor noastre.

Aplicația inițial a fost lansată pentru piața digitală al Bulgariei, dar apoi a luat amploare în peste 80 de țări.

GoCherryDesign | aplicație mobilă care oferă informații despre calitatea aerului

Referința clientului

“I worked with GoCherryDesign’s designer on Airlief – an iOS and Android mobile app that became #1 in the App Store and the Play Store Weather category in Bulgaria. She designed the whole UI of the app starting from crude mockups provided by me and the team and sent us multiple revisions, each one improving the UI immensely. I would definitely recommend GoCherryDesign’s designer if you are looking for a great UI designer!”

Svetlozar K.

Full Stack Developer

Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=airlief.airlief 

Data elaborarii: April 2018